klart.se

Fel eller falskt

2012-05-04

Någon måste ha sjungit fel eller falskt på Valborg, för det här med våren funkar ju inte. Här har vi 2 plusgrader och snö nu :o/ Men vad gör det vi har mycket roligt att se fram emot ändå.

Idag ska vi förskotts-fira Joels födelsedag. Tänk att han blivit så stor, den här lilla krabaten dom skar ut ur min mage för 18 år sedan. Jo, det var precis det dom fick göra, plocka ut honom. Jag hade gått över tiden en vecka och han trivdes tydligen bra därinne. 18 år och myndig! Jag kan inte fatt det, trots att han är så mycket längre nu och starkare, än sin arma mor :o) Igår var vi och ekiperade honom till studenten; kostym, skjorta, slips och snusnäsduk! Fasen, vad snygg han blev då!! Han är snäll mot alla hundar den killen också. Igår sa han till Elsa: "Jag vet att mamma säger att du inte har nån funktion här hos oss, men det har du visst. Du är vår lilla kärleks-bomb" Och det ligger nånting i det. *L* Säga vad man vill om boxern, men ett gott hjärta har hon i alla fall och man smälter rätt bra när hon tittar på en med sina gorilla-ögon :o)

Annat roligt som hänt är att Frida har kommit in på både sitt första-och andrahandsval till gymnasiet. Duktig gumma! Så det blir naturbruksgymnasium med inriktning zoo/djurpark. Förmodligen i Ljusdal, så då flyttar både hon och Tubbe till hösten.

Tubbe ja, han är otrolig han. Frida hade med honom på klassens avslutningsfoto. Han stod där och hängde med de stimmiga ungdomarna på skolgården, som om han inte gjort annat. *L* Han har minsann ett hjärta av guld den hästen också, och gör allt Frida ber honom om.

Bildbeviset kommer här:

Just ja, jag ska ju vara med i en grannfejd/medling idag också. Inte för egen del, men som support åt en kund. Mitt sociala patos får nog när folk är riktigt dumma, så då måste jag engagera mig. Det kommer att gå bra, det vet jag ;o)

Var försiktiga i snövädret.

 

Antal kommentarer: 3

2012-05-04 08:16:56 - Thomas

Hälsa och gratulera bästa Joel på hans 18 års dag från mig, ha en jätte trevlig dag!!

2012-05-04 11:11:45 - anki

Försök inte jag ser minsan uppe i vänstra hörnet att ni har 3 plus..........det är äkta Hälsninge vår det !!

2012-05-04 22:00:06 - Mija

Hahaha Anki, ja jag förstår att du INTE längtar tillbaka. Ge dig iväg och köp guldshorts åt oss nu! :D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)