klart.se

Son-skryt

2010-11-04

Igår hade jag en härlig dag. Den bjöd nämligen på en hel del kvalitetstid med sonen!Vilket händer alltför sällan enligt mig.....och i alldeles lagom dos enligt honom ...märkligt *L* Han ska åka till Strasbourg nästa vecka och ville därför ekipera sig inför resan. Så vi drog in till stan och Dressman. På vägen in spelade vi Absolute 80:es på hög volym och sjöng till nästan alla låtar  :o) Joel kan nästan texten bättre än mig på vissa låtar....han som inte ens var född då?? Så härligt! Sedan köpte Joel (mamman betalde förstås) två par chinos och två snygga stickade tröjor. Tänk var reslig och stor han blivit den lilla ungen, som kom ur min mage för 16 år sedan *L* Mamman hittade ett par slimmade jeanstights som utlovade "Magic". Vem kan motstå det?? Inte jag, dessutom kom jag i en storlek mindre än vanligt!! Det finns flera fördelar med att vara kär. På hemvägen var sonen snäll och lovade hjälpa mig ta in hästarna, för att jag skulle slippa åka en extra gång. Han stegade ner och öppnade till hästarna, så att jag kunde stå i stallet och dirigera in dom. Den killen är en prins och en gentleman, nobbar sällan när mamman ber om något. I bilen delade vi många stora tankar, alltifrån kärlek, svartsjuka, lärare till hundar .... och som vanligt många sjuka skämt ;o) Han har blivit så mogen. På det fria valet i skolan har han valt: Pedagogiskt ledarskap!! Mammahjärtat sväller av stolthet....för jag tycker att han är som klippt och skuren för att handskas med andra människor; ett socialt geni. Och allt det här är givetvis helt opartiskt uttryckt av en neutral mamma .... hahaha.

Några roliga citat från sonen under gårdagen:

"Han med luggen var läskigast!" - Joels beskrivning av snälla Tor (hästen)

"Jag tänker i alla fall inte gifta mig, för det kostar att bli av med dom" - Joels definition av vad som händer när en relation inte fungerar (skilsmässa)

 

Idag har jag varit på kvalitetskonferens i Uppsala, föredragshållaren var riktigt bra: http://www.c2management.se/v2/foretaget.asp

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)