klart.se

Fars dag

2010-11-14

Jag är väl egentligen emot speciella dagar för speciella människor och tycker att man ska uppskatta varandra i vardagen istället. Men , men nu är det som det är ... och då får det väl vara så. Dagen kan användas till att reflektera över sin egen pappa, andras pappor ..... och sina barns far. Och i det ämnet skulle jag kunna skriva en bok men det ska ni slippa. Pappa eller ej, så tror jag att det är viktigt med goda manliga förebilder för alla. Jag, som på gamla dar till och med fick en "ny" pappa :o) Joel talade om för mig i morse hur mycket han hjälper oss med och hur mycket pengar vi sparar tack vare det. Å ja.....jag är väldigt tacksam för det - tack Tommy!

Jag funderar över pappa Olle också, om hur vår kontakt skulle varit nu, om han inte blivit sjuk och funnits kvar ibland oss. Tror att vi är lika i mycket och nog skulle haft en del skoj. När jag läser brev från pappa, så skrev han bl.a att jag måste ha reflexer på mig och Tinto när vi var ute och red (pappa var ju trafiklärare *L*) .... och nu när jag rastar hundarna i mörkret har jag en reflexväst som är så "reflexig" att den syns ända in till Söderhamn. Det hade nog pappa gillat :o)

Här i Vannsätter firade vi med present,  tårta och mousserande vin!

 

 

Antal kommentarer: 2

2010-11-14 21:03:54 - Pappa

Tack för en trevlig farsdag med fina presenter! Kram Pappa

2010-11-14 22:05:43 - marianne

Ser trevligt ut!
Jag har också funderat över min pappa dvs Din morfar och min dotters pappa. Ingen av dem får vi fira idag annat än symboliskt.
Du skriver tänkvärda bloggar
tycker
Din Moster
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)