klart.se

Helg

2011-02-20

Ännu en helg lider mot sitt slut och även denna har varit bra. Lite i kallaste laget igår, men bättre idag. Jag har fåttt desto mera gjort inne. Dels skrivande och en del Feng Shui -röjande, så nu är mitt städskåp så rymligt, att jag funderar på att anordna dans där framöver *L* Men en ännu bättre idé var att i mitt stora hus, inreda ett hundrum för träning! Att jag inte tänkt på det förut! Vårdhundsjobbet kräver många grejer, som legat i både väskor och lådor och gjort att träningen inte varit helt synkad  alla gånger.  När jag beställt ännu en kartong med saker från varsam.se, så krävdes det ett nytänk. Så numera är mitt gästrum nere, även ett fullt utrustat träningsrum :o)

Knivis packade upp lådan på egen hand.....som vanligt....

Resultatet!

 

Jag är jättenöjd! Och hundarna likaså, när vi premiär-tränade där :o)

Sirigumman har haft ont i munnen den här helgen, det är stora tänder som ska fram.... Hur jag ser det? Hon har lite ledsna ögon och öronen är så där "sladdriga" som dom är vid tandbyte *L* Roligt är, att hon precis som Mega har ett spontant sätt att "göra Vårdhund" som Joel säger. D.v.s spontant lägga sitt huvud i knäet, för att ta kontakt. Lilla drakungen, vad månde bliva?

Antal kommentarer: 3

2011-02-20 20:07:05 - Mamma

Tack för en trevlig "Halv 8 hos mig" middag, som Frida och du bjöd på. Även om det blev en del diskussioner om poängsättningen.:D

2011-02-20 20:21:41 - Tina*

Knivis kan det mesta...men så är han ju katt också.*

2011-02-21 12:20:42 - Karin

Jag bara funderade i vilken låda han hamnade i:O
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)