klart.se

Veckan som gått

2009-12-03

Så roligt att få beröm för mitt bloggande av världens bästa svenskalärare, det värmer! Tack Inger... och stor kram till dig :o)

Jaha, så är det fredag i morgon igen då. Veckorna går i ett huj! Som vanligt har det varit  en stimulerande mix av vårdhundsarbete och folkbildning. Idag har hundflickorna och jag varit i Gävle, så nyttigt med lite storstadsträning ibland. Mega är alldeles konfunderad över de stora flockarna med änder, som finns i och kring  Boulognerskogen. De är helt orädda och hon vet inte riktigt hur hon ska förhålla sig till dom. Låg de stilla och var döda,  kunde hon ju i alla fall apportera dem. Men nu? *L*

Kylan har kommit med 5-10 minusgrader, men jag tar mycket hellre det än regnet. Majsan har "täckjacka" . Varmt och skönt har vi inne i alla fall. Har jag sagt att jag äääälskar pellets? Jag gör verkligen det!!

Snällaste Karin var hit med advents-överraskning till oss, för att vi hjälpte till förra helgen. Men dom hjälper vi ju så gärna när det behövs, för de är våra bästa kompisar :o)

I morgon blir det Gävle igen. Jullunch på jobbet ute på Engeltofta. "Där du ska ha din bröllopsmiddag!", sa chefen. Det blir säkert jättetrevligt.

I morgon fyller Mega sitt första år!

Antal kommentarer: 1

2009-12-09 20:32:11 - Mia

Vilken fin bild!! Högsta betyg! :)
På Engeltofta tänkte jag ha min bröllopsmiddag, men jag blev ju dumpad långt innan av min drömprins så det bidde inget :D
Long live singlegirls!!! ;)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)