klart.se

Veckan som gått

2009-03-20

Oj, vad fort den gick.......

I onsdags var Mega och jag till frissan. En sån bra frissa har jag! Jag klippte mig och Mega tränade  passivitet i annorlunda miljö. Hon var stencool. Gick runt lite och kollade in salongen och boxer-Betty som finns där. Sedan ramlade hon ihop i en hög  vid min stol och bara sooooov *L* Det är verkligen toppen att ha förmånen att kunna ha med en valp i så många sammanhang., jobb och dylikt.

Jag jobbade i Gävle torsdag och fredag, hundarna med förstås. All snö är borta utanför kontoret, vilket är ett problem för Mega när hon ska kissa.....Lantis-hundar vill ju inte  gärna kissa i stenstan.  Jag lyfte upp henne en gång i en sån där jättestor rabatt med barkflis i som står efter gågatan och det tyckte hon kändes nästan som skogen *L*  Då gick det att kissa! Hon lär sig så himla fort, allting. När vi kom ner från garaget igår, så tittade hon uppfodrande, först på mig och sedan på rabatten. Då var hon kissnödig efter resan :o)

Hemma går hon alltid till dörren när hon vill gå ut, ser jag henne inte så piper hon. Har jag släppt ut henne på baksidan, slamrar hon med kattluckan när hon vill in igen. Stensäker!

Tack vare att vi jobbar i civilisationen ibland så blir det "koppel på" för alla hundarna. (Ja, ja Alva slipper väl oftast.....) Mega går jätteduktigt fast det är trångt på gågatan en fredageftermiddag. Ibland glömmer jag bort hur liten hon är. Hon är ju inte  4 månader än! Vilken  bra träning det blir när det sker naturligt i vardagen.

Titeln på min bok är klar; Dogmanship. Nu ska jag bara skriva den också *L*

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)