klart.se

SW, FB, WF och NH

2012-03-17

Jag spelar ju mycket musik nu och dagens favorit är bland andra; Alicia Keys; Superwoman. Kanske för att jag ibland anser mig vara en, och framförallt för att jag känner flera Superwomen. Kvinnor som stär mig nära och som jag känner med, i allt vad som händer. En är justerad nu efter en vådlig luftfärd igår, tråkigt.... och en annan har lite kärleksvibbar på gång, härligt! Jag citerar här en del av texten som ger en bra sammanfattning på hur vi fungerar:

"....Even when I´m a mess, I still put on a vest,  with an S on my chest.

Oh yes I´m a Superwoman......"

Den sista Facebookmotståndaren har nu en egen profil på FB och jag hoppas verkligen att det resulterar i det vi hoppas på!

Jag har ju blivit Wordfeud - beroende, som vissa av er känner till. Det är ett roligt sätt att hålla hjärnan igång och fungerar samtidigt som en social kanal. Ikväll satte jag nytt rekord: 265 poäng för ett ord! Yes yes!  Det var en gammal kollega som fick smaka på det :o)

Vissa har fått vårkänlor och här finns en rolig länk för er att använda er av:

http://www.varkanslor.nu/

(Kanske även jag får nått mail *blink*)

Jag fick se Frida och Tubbe jobba NH (Horsemanship) idag och det är en fröjd att se vilken positiv kontakt och energi dom har. Se bara på hans blick!

 

Antal kommentarer: 1

2012-03-17 21:20:49 - Mamma

Jaa. Du är en SUPERWOMAN!!!(heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)