klart.se

Solig söndag!

2009-03-15

Vilken dag det varit idag, både soligt och varmt!! Det blir nog vår i år också, även om jag har tvivlat mellan vedbärning och skottning den här vintern.

Maja, "solkatt" på bronthumb

 

 

Jag städade bilen när Ann hade åkt hem på eftermiddagen. Spån och hundhår till förb....else, men nu är den fin igen. Jag återkommer till ämnet att det är bra att mina hundar gillar bilen. Ibland går dom faktiskt till överdrift......alla 3 skulle ligga i den när jag städade också (tänk om jag plötsligt skulle sticka iväg)

Bildbeviset:thumb

Det var roligt att ha Ann och hundarna här och alla var nöjda. Imorse efter rastningen kom hon in och sa: "Mija, det har hänt ett mirakel! Mina hundar går fint i koppel nu" Vad bra, sa jag. Det var ju därför du kom hit  *L*

Amia och Juffie är trevliga hundar som kommer att vara goda representanter för vårdhunds-kåren, när de är testade och klara.

Mega ville också vara med på bild......

thumb

Nu ska jag gå ut och köra ett sök med Alva innan det blir mörkt. Det får bli hennes belöning för att hon agerat "kurs-hund" och varit ett gott exempel hela helgen :o)

P.S Jävla Mia och Klara på TV! Det går ju inte att ställa sig på en plan, träna hund, vara rödhårig, och ha väst::::Utan att bli en GÖREL-kopia!!! ....

Hahahahaha D.S

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)