klart.se

Hela veckan......

2009-08-27

.......har gått som hejsan!

Måndagen var ett långt men bra  möte med chefen.

Tisdagen innehöll en cirkelledarträff och all admin kring det. På kvällen var jag och bästa vännen Christina på en föreläsning med Lennart Mattikainen om vuxnas stöd till tonåringar. Vi kunde det mesta redan. På våra mamma-middagar (med god mat, vin och kloka samtal) har vi hittat strukturer för det som uppstår i livet.....säger vi ödmjukt *L*

Onsdag var Alva back in duty på Eklunda: Hon var överlycklig och före mig till dörren på morgonen....precis som jag trodde :o) "Våra" pensionärer var också glada att få träffa henne igen. Jag som bara är ett bihang är så tacksam över att få vara med om dessa fantastiska möten. Det är en stor förmån! På kvällen var det Drop in-träning med tappra hundägare i regnet.

I morse var jag och Alva till Söderhamn och träffade alla enhetschefer inom äldreomsorgen. Det blev ett bra möte, som jag hoppas resulterar i flera uppdrag. Alva var en mycket god representant för sina kollegor, vårdhundarna. Sedan fick hundarna åka till dagis och jag åkte vidare till Ockelbo och Gävle för andra möten. Det var också positivt och leder nog till två bra samarbeten med nya föreningar.

I morgon ska jag sammanfatta veckan på kontoret i Bollnäs och försöka ta igen lite admin....suck. Sedan är vi hemmansägare på Tjärnberg igen i helgen. 5 hästar, några hundar och en skock får; en baggis för oss ;o)

Maja löper...och är mera karltokig än vanligt. Så nu är det koppel på som gäller!

 

Hundflickorna tycker också att det ska bli skönt med helg......

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)