klart.se

Mycket

2010-02-14

Long time, nothing written.... men nu är jag på gång igen. Förra veckan var hektisk och gick åt till att hantera en del strul på jobbet, så därför har helgen ägnats åt vila, vila och åter vila. En extra-hund har bott hos oss i helgen också, men inte av problemkaraktär, utan whippet-Aina, bästisChristinas ögonsten. Aina är kul, hon gillar lite flockliv som omväxling till det vanliga livet, som hon stortrivs med.  Aina har verkligen levt i storflock förut, när hon bodde hos vår Irlandskamrat Anki. Men Aina har anpassat sig förnöjt till det nya livet som ensam-hund, på många olika sätt.  Roligast är att se att hon som härstammar från kattdräpar-släkt , så himla fint kan umgås med mina katter :o) Hon blir nästan generad när dom stryker sig mot (!) henne. Antingen så känner katterna att hon är kattvän nu, eller så saknar dom helt självbevarelsedrift *L* Första gången hon var hit med Christina var Kniv-Kaj kattunge och Smulan gick rätt fram till Aina och gav henne en ordentlig örfil med klor och allt. Sedan var det liksom färdigsnackat....

Labradorflickorna har tränat idag, dirigeringar för båda och höger/vänster-tecken för Mega. Himla bra gick det. När jag började med tecken till Mega i höstas tyckte hon det var konstigt. Idag var det som att hon aldrig gjort annat :o) Saker måste få smälta och ramla på plats.

Precis det som håller på att ske med min kompis Holländaren nu. Jag hade uppföljning med honom och hans matte idag. Betyget blev väl godkänt för båda två. Han utvecklas mer och mer åt rätt håll, funkar mycket bra med röst och kropp nu, gick linförighet i piaff! På bara tre veckor, så det är en bra hund i grunden.

Majsan löper, så nu är det järnkoll på henne.....Hon som är karltokig även annars......suck *L*

I morgon en ny vecka, som startar med radioinspelning i Gävle.

Hoppas ni fått hjärtan och kramar idag, även om jag tycker att man ska få det varje dag ;o)

Kram från oss!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)