klart.se

Hundjobb

2010-10-09

Igår var det hundjobb hela dan med ett oerhört varierande upplägg och innehåll. Samtliga hundar löste sina uppgifter på ett föredömligt sätt. Det är oerhört fascinerande att se deras egna förmåga att göra kloka val som gagnar de vi arbetar med.

På Eklunda fick Mega jobba med kollegan ,vårdkatten Oliver, som åskådare. Behöver jag säga att han har en tämligen överlägsen attityd, eftersom han bor där jämt :o)

 

Maja hade förutom vanliga uppgifter en specialgrej på eftermiddagen, att motivera aktiviteter i det dagliga livet. I det här fallet till att slänga sopor: Vilket hon klarade med glans, men matten hostade en lång stund efter det.

Alva fick bl.a annat ägna sig åt straffsparkar (motorik/kommunikation) med B, en gammal fotbolls/bandymålvakt, uteaktivitet (fysik/oro)  och agera publik när I. och jag sjöng Christer Sjögren-låtar (språk/minne). Tack fantastiska Alva för att du lyckas göra allt detta med samma engagemang! *L*

 

Hos P. på eftermiddagen fick hon i alla fall sin belöning. Iskallt vatten ur kylskåpet ... och ligga på mjuk fårskinnsfäll :o)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)