klart.se

Spa

2011-02-14

Jag har varit på spa ikväll.....njae, nästan alltså....så mycket spa som det kan bli här på Rådjursstigen..... eller jag försökte i alla fall. Tänk er följande scenario:

Jag skulle vara snäll mot mig själv på alla hjärtans dag, tappade upp ett hett skumbad, tände de sista juleljusen (för att skapa stämning), la en toning i håret, slog upp ett glas rött och kröp ner i badet. De första 10 minuterna var så avkopplande,,,,sedan,,,, vaknade Siri och upptäckte att matte var borta! Men som den duktiga sökhund hon här, hittade hon mig snart i badrummet. Väl där, blev hon väldigt fundersam...jag var vågrät, bara huvudet stack upp och sedan var det skum överallt. Då försökte hon slicka upp allt, vilket jag förbjöd, men då ville hon i alla fall slicka mina armar torra....med en tunga som luktade så mycket hästskit, så till och med jag baxnade,,,,så det fick hon inte heller. Däremot började jag skratta, som besatt av hela situationen, Då satte jag igång vårt bärbara alarm, Maja, som var helt övertygad om att vi hade fått "oväntat besök", som hon fullkomligt missat! Hur kunde jag annars ha så roligt i badrummet? Majsan skäller, jag skäller på henne ... och Alva kommer in för att lugna oss alla. Siri tycker att det blir ännu konstigare och lägger sig bredvid badkaret för att ha koll. Sedan när jag badat klart, väntade jag på den 30-åriga hunken, som skulle erbjuda mig en helkroppsmasage. Men han dök aldrig upp! Siri blev i alla fall överlycklig när jag var lodrät,,,,och huvud och kropp satt ihop igen. Vid det laget, struntade jag att smörja in mig, utan klädde på mig och dånade av i soffan istället,,,,med ett glas Treo...hahahaha!

Så du som vill bjuda mig på ett riktigt (!) Spa, med hundförbud. You're welcome! ;o)

 

Och apropå alla hjärtansdag, mors dag och fars dag, så vet ni min åsikt:

Det är bättre att vara snäll och bry sig om, de andra 364 dagarna i stället!

Antal kommentarer: 3

2011-02-15 08:52:26 - Mamma

Detta borde ha förevigats. Jag kan verkligen tänka mig scenariot.:D.Vilken fars!:D. Vi ska överväga det där med hundfritt spa till en annan gång, jag lovar!:)

2011-02-15 10:05:41 - Nic

Hoppas dina 10 minuter var mödan värd ;-)

2011-02-16 20:57:15 - Mamma

Förresten, var var Mega under denna turbulenta situation?
:|
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)