klart.se

Polis, pellets

2009-10-01

I morse fastnade jag och hundflickorna i en polisrazzia i Gävle......Japp!! Eller kanske inte, men fler än en polis samtidigt är en razzia för mig...som har polisskräck. Majsan har ju som bekant inget problem med auktoriteter, inte ens uniformerad polis, så hon muttrade där bak. Medan jag med skakiga händer försökte få fram körkortet.... Som tur var så var jag  inte full, hade körkort och hade inte stulit bilen, så jag fick köra vidare. Polisen skrattade gott åt mig.....hmmm  :o)

Pellets!! Guds gåva till en hemmansägare. Idag kom elektrikern och satte igång brännaren. Tur det, för i morse var det ju frost. Jag vill särskilt tacka mina sponsorer som gjort bytet av uppvärmning möjligt. Mamma och pappa som finansierat, fixat och kopplat in. Mormor som sponsrat med pellets. Tack, tack, tack! Ni anar inte vilken lättnad det är och gör dessutom kommande vinter mycket drägligare. Majsan är också tacksam, för hon ogillar kyla och tycker att det har varit djurplågeri att komma fram ur duntäcket nu på mornarna *L*

Mia B. ringde och berättade att anhörigcentrum i Gävle ringt och varit såååå nöjda med vår föreläsning, så dom ville boka oss igen till nästa år!!! Slutsats: Ni som är intresserade av en show med Miorna & Bosse, skynda er att boka. Snart är vi fulltecknade....hahahaha.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)