klart.se

Koppel-koll

2009-09-09

Jag erkänner......jag är koppelnörd. Men rätt koppel till rätt hund vid rätt tillfälle, är faktiskt en hel vetenskap!  Det ska kännas rätt, vara funktionellt och dessutom j-t snyggt! Ett rundsytt jaktkoppel i mjukt älgskinn...helst svart kan få mitt hjärta att slå volter. *L* Extra märkligt eftersom mina hundar är lösa och okopplade 90% av tiden...eller kanske just därför.....

Nu verkar vi ju inom ett nytt område, vilket ger nya möjligheter att få användning av min kunskap och koppel-botanisera ;o) Å jag har kommit fram till följande: Granngårdens Rogz-koppel passar mycket bra för en vårdhund. Kopplen (och halsbanden) är mjuka, följsamma och lite stoppade, vilket gör att de är lätta att greppa och hålla i även för gamla, svaga händer. För många av mina pensionärer är det viktigt att hålla i kopplet när vi kommer, även för de som inte är så rörliga i övrigt. Dessutom är de här kopplen designade i lite fräcka, klara och roliga färger som gör att de syns bra också.

I det här hushållet har alla vårdhunds-flickor (varande och blivande)  ett varsitt förstås.  Alltifrån Alvas sobra plommonfärgade med blommönster, Majas fräcka röda med tuggbensmönster, till Megas skriiiiik-rosa med surfande rävar :o)

Håll med, visst är dom fräcka?!

Så ni som känner er vilsna därute i koppeldjungeln - välkomna att konsultera en expert på området!!  :o)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)